W toku
Pobierz dane XML Zamówienie publiczne: Dostawa mięsa i wędlinDrukuj informację Zamówienie publiczne: Dostawa mięsa i wędlinSzczegóły informacji
Dostawa mięsa i wędlin
Status: w toku
Tryb: nieograniczony
Rodzaj zamówienia: Dostawy
Zamawiający: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy
Finansowanie: TAK
Nr UZP: nie dotyczy
Termin składania ofert / wniosków: 2018-12-13 12:00:00
Termin otwarcia ofert / wniosków: 2018-12-13 12:30:00
Ogłoszono dnia: 2018-12-06 przez Danuta Malinowska
Treść:
W związku z art. 4 ust.8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych zwracamy się z prośbą o przedstawienie oferty cenowej na dostawę produktów żywnościowych –mięso i wędliny.
Szczegółowy zakres zamówienia obejmuje:
Opis przedmiotu zamówienia
|
Jednostka miary
|
szacowana ilość w okresie od 02.01.2019 - 20.12.2019
|
Karkówka wieprzowa
|
kg
|
75
|
Łopatka wieprzowa b/k
|
kg
|
75
|
Schab wieprzowy b/k
|
kg
|
50
|
Kiełbasa śląska
|
kg
|
25
|
Pieczeń rzymska
|
kg
|
22,5
|
Pasztet na żeberkach
|
kg
|
15
|
Szynka wędzona
|
kg
|
15
|
Parówki z cielęcina
|
kg
|
15
|
Rolada schabowa
|
kg
|
15
|
Kiełbasa krakowska
|
kg
|
15
|
Szynka gotowana
|
kg
|
15
|
Polędwica drobiowa
|
kg
|
15
|
Polędwica z warzywami
|
kg
|
15
|
Wątróbka drobiowa
|
kg
|
30
|
Filet z indyka
|
kg
|
25
|
Skrzydełka z kurczaka
|
kg
|
60
|
Udka z kurczaka
|
kg
|
60
|
Porcje rosołowe
|
kg
|
200
|
Filet z kurczaka
|
kg
|
75
|
- Termin realizacji zamówienia: 02.01.2019 r. – 20.12.2019 r.
- Ofertę należy złożyć do dnia: 13.12.2018 r. do godziny 12.00 w formie:
- pisemnej (osobiście, listownie) na adres: Specjalny Ośrodek Szkolno – Wychowawczy, ul. Lipowa 12A,69-200 Sulęcin.
- Oferta otrzymana przez Zamawiającego po upływie terminu na składanie ofert nie będzie podlegała procesowi oceny.
- Oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną.
- Cenę brutto oferty należy podać w złotych polskich. Łączna cena oferty musi obejmować cały zakres zamówienia. W cenie należy uwzględnić także inne koszty o ile Wykonawca je przewiduje (np. koszty dojazdu, opłaty, ubezpieczenia).
- Zamawiający przewiduje sporządzenie umowy na dostawę w/w produktów na podstawie sukcesywnych zamówień po cenach jednostkowych podanych przez Wykonawcę w złożonej ofercie.
- Przy obliczaniu ceny należy uwzględnić, że cena będzie obowiązywać strony przez cały okres realizacji zamówienia.
- Przy wyborze oferty Zamawiający będzie kierował się następującymi kryteriami: najniższa cena - waga kryterium 49%, jakość (skład) - waga kryterium 51%.
- Informacje dodatkowe:
- każdy podmiot może złożyć tylko 1 ofertę
- nie dopuszcza się składania ofert wariantowych
- termin płatności– przelew do 14 dni po wystawieniu faktury
- Osoba upoważniona do kontaktów: Anita Wilkicka- referent, tel. 95 755 29 61
- Informacje o wyborze najkorzystniejszej oferty Wykonawcy otrzymają od Zamawiającego wyłącznie pocztą elektroniczną.
- Zaznaczamy, ze oferta nie będzie realizowana w miesiącach letnich lipiec-sierpień ze względu na okres wakacji.
Załączniki
Pobierz dane XML Zamówienie publiczne: Dostawa mięsa i wędlinDrukuj informację Zamówienie publiczne: Dostawa mięsa i wędlin
Rejestr zmian
Podmiot udostępniający informację: | Podmiot udostępniający informację: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Sulęcinie |
||
---|---|---|---|
Osoba, która wytworzyła informację: | Osoba, która wytworzyla informację: Izabela Stodulska |
Data wytworzenia informacji: | Data wytworzenia informacji: 2018-12-06 |
Osoba, która odpowiada za treść: | Osoba, która odpowiada za treść: Danuta Malinowska |
Data wprowadzenia do BIP | Data wprowadzenia do BIP 2018-12-06 11:08:37 |
Wprowadził informację do BIP: | Wprowadził informację do BIP: |
Data udostępnienia informacji: | Data udostępnienia informacji: 2018-12-06 11:18:16 |
Osoba, która zmieniła informację: | Osoba, która zmieniła informację: |
Data ostatniej zmiany: | Data ostatniej zmiany: 2018-12-06 11:18:16 |
Artykuł był wyświetlony: | Artykuł był wyświetlony: 519 raz(y) |