ˆ
Zmiana wielkości treści
Zmiana kontrastu serwisu
WyłączWłącz skróty klawiatury
Zmień interlinię
Przejdź do strony głównej

Biuletyn Informacji Publicznej

Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Sulęcinie
  • Logo Biuletynu Informacji Publicznej
  • Godło Rzeczpospolitej Polskiej
ˆ

W toku

Pobierz dane XML Zamówienie publiczne: Dostawa mięsa i wędlinDrukuj informację Zamówienie publiczne: Dostawa mięsa i wędlin

Szczegóły informacji

Dostawa mięsa i wędlin

Status: w toku

Tryb: Zapytanie ofertowe.

Rodzaj zamówienia: Dostawy

Zamawiający: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy

Finansowanie: TAK

Nr UZP: nie dotyczy

Termin składania ofert / wniosków: 2018-08-24 12:00:00

Ogłoszono dnia: 2018-08-17 przez Danuta Malinowska

Treść:

W związku z art. 4 ust.8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych zwracamy się z prośbą o przedstawienie oferty cenowej na dostawę produktów żywnościowych –mięsa i wędlin.
  • Szczegółowy zakres zamówienia obejmuje:
Opis przedmiotu zamówienia
Jednostka miary
szacowana ilość w okresie realizacji zamówienia
karkówka wieprzowa
kg
30
łopatka wieprzowa b/k
kg
30
schab wieprzowy b/k
kg
20
kiełbasa śląska
kg
10
pieczeń rzymska
kg
9
pasztet na żeberkach
kg
6
szynka wędzona
kg
9
parówki z cielęciną
kg
9
rolada schabowa
kg
9
kiełbasa krakowska
kg
9
szynka gotowana
kg
9
polędwica drobiowa
kg
9
polędwiczka z warzywami
kg
9
wątróbki drobiowe
kg
12
filet z indyka
kg
10
skrzydełka z kurczaka
kg
24
udka z kurczaka
kg
24
porcje rosołowe
kg
80
filet z kurczkaka
kg
30
 
  • Termin realizacji zamówienia: 03.09.2018 r. – 21.12.2018r.
  • Ofertę należy złożyć do dnia: 24.08.2018 r. do godziny  12.00 w formie:
 - pisemnej (osobiście, listownie) na adres: Specjalny Ośrodek Szkolno – Wychowawczy,       ul. Lipowa 12A,69-200 Sulęcin.
  • Oferta otrzymana przez Zamawiającego po upływie terminu na składanie ofert nie będzie podlegała procesowi oceny.
  • Oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną.
  • Cenę brutto oferty należy podać w złotych polskich. Łączna cena oferty musi obejmować cały zakres zamówienia. W cenie należy uwzględnić także inne koszty o ile Wykonawca je przewiduje (np. koszty dojazdu, opłaty, ubezpieczenia).
  • Zamawiający przewiduje sporządzenie umowy na dostawę w/w produktów na podstawie sukcesywnych zamówień po cenach jednostkowych podanych przez Wykonawcę w złożonej ofercie.
  • Przy obliczaniu ceny należy uwzględnić, że cena będzie obowiązywać strony przez cały okres realizacji zamówienia.
  • Przy wyborze oferty Zamawiający będzie kierował się następującymi kryteriami: najniższa cena - waga kryterium 49%, jakość (skład: wysoka zawartość mięsa w wędlinach, niska zawartość solanki w mięsie, niska zawartość barwników i środków konserwujących, niska zawartość tłuszczu) - waga kryterium 51%.
  • Informacje dodatkowe:
    • każdy podmiot może złożyć tylko 1 ofertę
    • nie dopuszcza się składania ofert wariantowych
    • termin płatności– przelew do 14 dni po wystawieniu faktury
  • Osoba upoważniona do kontaktów: Anna Grancewicz - referent, tel. 95 755 29 61                
  • Informacje o wyborze najkorzystniejszej oferty Wykonawcy otrzymają od Zamawiającego wyłącznie pocztą elektroniczną.

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację:
Podmiot udostępniający informację:
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Sulęcinie
Osoba, która wytworzyła informację:
Osoba, która wytworzyla informację:
Katarzyna Dziadas
Data wytworzenia informacji:
Data wytworzenia informacji:
2018-08-17
Osoba, która odpowiada za treść:
Osoba, która odpowiada za treść:
Danuta Malinowska
Data wprowadzenia do BIP
Data wprowadzenia do BIP
2018-08-17 11:46:08
Wprowadził informację do BIP:
Wprowadził informację do BIP:
Data udostępnienia informacji:
Data udostępnienia informacji:
2018-08-17 11:46:12
Osoba, która zmieniła informację:
Osoba, która zmieniła informację:
Data ostatniej zmiany:
Data ostatniej zmiany:
2018-08-17 11:46:12
Artykuł był wyświetlony:
Artykuł był wyświetlony:
517 raz(y)
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji »
« powrót do poprzedniej strony