W toku
Pobierz dane XML Zamówienie publiczne: Dostawa mięsa i wędlinDrukuj informację Zamówienie publiczne: Dostawa mięsa i wędlinSzczegóły informacji
Dostawa mięsa i wędlin
Status: w toku
Tryb: Zapytanie ofertowe.
Rodzaj zamówienia: Dostawy
Zamawiający: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy
Finansowanie: TAK
Nr UZP: nie dotyczy
Termin składania ofert / wniosków: 2018-08-24 12:00:00
Ogłoszono dnia: 2018-08-17 przez Danuta Malinowska
Treść:
W związku z art. 4 ust.8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych zwracamy się z prośbą o przedstawienie oferty cenowej na dostawę produktów żywnościowych –mięsa i wędlin.
- Szczegółowy zakres zamówienia obejmuje:
Opis przedmiotu zamówienia
|
Jednostka miary
|
szacowana ilość w okresie realizacji zamówienia
|
karkówka wieprzowa
|
kg
|
30
|
łopatka wieprzowa b/k
|
kg
|
30
|
schab wieprzowy b/k
|
kg
|
20
|
kiełbasa śląska
|
kg
|
10
|
pieczeń rzymska
|
kg
|
9
|
pasztet na żeberkach
|
kg
|
6
|
szynka wędzona
|
kg
|
9
|
parówki z cielęciną
|
kg
|
9
|
rolada schabowa
|
kg
|
9
|
kiełbasa krakowska
|
kg
|
9
|
szynka gotowana
|
kg
|
9
|
polędwica drobiowa
|
kg
|
9
|
polędwiczka z warzywami
|
kg
|
9
|
wątróbki drobiowe
|
kg
|
12
|
filet z indyka
|
kg
|
10
|
skrzydełka z kurczaka
|
kg
|
24
|
udka z kurczaka
|
kg
|
24
|
porcje rosołowe
|
kg
|
80
|
filet z kurczkaka
|
kg
|
30
|
- Termin realizacji zamówienia: 03.09.2018 r. – 21.12.2018r.
- Ofertę należy złożyć do dnia: 24.08.2018 r. do godziny 12.00 w formie:
- pisemnej (osobiście, listownie) na adres: Specjalny Ośrodek Szkolno – Wychowawczy, ul. Lipowa 12A,69-200 Sulęcin.
- Oferta otrzymana przez Zamawiającego po upływie terminu na składanie ofert nie będzie podlegała procesowi oceny.
- Oferta winna być podpisana przez osobę upoważnioną.
- Cenę brutto oferty należy podać w złotych polskich. Łączna cena oferty musi obejmować cały zakres zamówienia. W cenie należy uwzględnić także inne koszty o ile Wykonawca je przewiduje (np. koszty dojazdu, opłaty, ubezpieczenia).
- Zamawiający przewiduje sporządzenie umowy na dostawę w/w produktów na podstawie sukcesywnych zamówień po cenach jednostkowych podanych przez Wykonawcę w złożonej ofercie.
- Przy obliczaniu ceny należy uwzględnić, że cena będzie obowiązywać strony przez cały okres realizacji zamówienia.
- Przy wyborze oferty Zamawiający będzie kierował się następującymi kryteriami: najniższa cena - waga kryterium 49%, jakość (skład: wysoka zawartość mięsa w wędlinach, niska zawartość solanki w mięsie, niska zawartość barwników i środków konserwujących, niska zawartość tłuszczu) - waga kryterium 51%.
- Informacje dodatkowe:
- każdy podmiot może złożyć tylko 1 ofertę
- nie dopuszcza się składania ofert wariantowych
- termin płatności– przelew do 14 dni po wystawieniu faktury
- Osoba upoważniona do kontaktów: Anna Grancewicz - referent, tel. 95 755 29 61
- Informacje o wyborze najkorzystniejszej oferty Wykonawcy otrzymają od Zamawiającego wyłącznie pocztą elektroniczną.
Pobierz dane XML Zamówienie publiczne: Dostawa mięsa i wędlinDrukuj informację Zamówienie publiczne: Dostawa mięsa i wędlin
Rejestr zmian
Podmiot udostępniający informację: | Podmiot udostępniający informację: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Sulęcinie |
||
---|---|---|---|
Osoba, która wytworzyła informację: | Osoba, która wytworzyla informację: Katarzyna Dziadas |
Data wytworzenia informacji: | Data wytworzenia informacji: 2018-08-17 |
Osoba, która odpowiada za treść: | Osoba, która odpowiada za treść: Danuta Malinowska |
Data wprowadzenia do BIP | Data wprowadzenia do BIP 2018-08-17 11:46:08 |
Wprowadził informację do BIP: | Wprowadził informację do BIP: |
Data udostępnienia informacji: | Data udostępnienia informacji: 2018-08-17 11:46:12 |
Osoba, która zmieniła informację: | Osoba, która zmieniła informację: |
Data ostatniej zmiany: | Data ostatniej zmiany: 2018-08-17 11:46:12 |
Artykuł był wyświetlony: | Artykuł był wyświetlony: 517 raz(y) |